4 Eylül 2012 Salı

Eksen On Fair

Beklediğim festival sonunda geldi çattı. Eksen On Fair.Şu an  yavaş yavaş kalp çarpıntıları, küçük heyecanlar yaşanıyor. Çünkü bunların en büyük sebebi Bombay Bicycle Club ve Belle Sebastian. Bombay Bicyle Club'ın müziğinin enerjisi, Belle Sebastian'ın dingin hali. İki ruh halini de şarkıları ile anlatan iki grup. Bakınız bu şarkıları ile benim gönlümü kazandılar. Önce Belle&Sebastian



Ve Bombay Bicycle Club


 Eksen On Fair'den bahsetmek gerekirse  2007 ve 2008 yıllarında Helldorado, Kultur Shock, Devotchka ve The Gutter Twins konserlerini düzenleyen Radyo Eksen, ilk kez bir festival için kolları sıvadı . İyi de yaptı. Müziklerinin sıkı takipçileri olduğumuz grupları bizle buluşturuyor. Eksen On Fair'de Bombay Bicycle Club ve Belle Sebastian'ın yanı sıra müziklerinde Tarantino filmlerinden ve  Loony Tunes çizgi karakterlerinden ilham alan, indie rock isimlerden Space, Punk rock sound'unun en uzun soluklu grubu The Stranglers ve DJ setleri ile London Guns da var. 


Müziğin yanı sıra bu festivalde  afişinde görünce çok sevindiğim bir atraksyon da olacak. Bit Pazarı. Bit Pazarında neler mi var? Giysici, Dövmeci, Plakçı, Yemekçi.
Eksen On Fair 15 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta. Biletler öğrenciler için 67.5 TL, tam ise 87,50 TL. İlgilenenlere not düşelim.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder