20 Mart 2012 Salı

StyleZOOM: Tuba


Tuba kıpır kıpır, içi içine sığmayan, tam anlamıyla “zıpır” bir kız. Okulda güzel gülüşünden bizleri mahrum bırakmayan, neşesi bol bir arkadaşım. Onla çekim için bir araya geldiğimizde de enerjisinden hiçbir şey kaybetmemişti. Enerji ve motivasyonu ile çekim boyunca zorlu koşullara rağmen bir an olsun yüzünü asmadı… (Zorlu koşullar: Çekim sırasında geçen arabaların içindeki insanların meraklı bakışları ve çamur deryası çekim mekanı.) Bu zorlu şartlara rağmen çok iyi fotoğraflar verdi Tuba… Hele ki ilk fotoğraftaki duruşu/mimikleri ile tabloluk bir fotoğraf ortaya koydu. Sanki çok tanıdık bir filmden bir kareyi andıran fotoğrafı ile açılışını yaptığımız söyleşi ve çekimden geriye kalanlar...



Tuba by muratcan












Stilini nasıl tanımlıyorsun?
Rahat, kullanışlı ve şık olarak tanımlayabilirim.


Nerelerden alışveriş yapıyorsun?
Genellikle kıyafet konusunda araştırma yapmayı seviyorum. Pazarlar, butikler, ikinci el eşya satan mağazalar, farklı yerlerden, farklı şehirlerden  alışveriş yapıyorum. İnternetten…

Evet. Artık internetten alışveriş çoğaldı hatta bloggerlar bile bloglarında kıyafetler satıyorlar…  Senin takip ettğin alışveriş siteleri var mı?
Mesela Facebook üzerinden satış yapan “Sentetik Sezar Satıyor” var. Çok düşük fiyatlara vintage parçalar bulunuyor. Ödemesi de çok kolay. Kargosu da çok fahiş fiyatlar değil. Yani çok güzel bir deri çantayı 10-15 TL’ye alabiliyorsunuz.


Senin gardırobunun vazgeçilmezleri neler?
Öncelikle elbiseler. Elbiseleri vücut tipime uygun buluyoru.  Belden oturtmalı özellikle. Şallar, gözlükler ve dökümlü kazaklar.


Annenin gardırobundan aşırdığın parçalar var mı?
Var tabi. Olmaz mı? Annemin tunikleri var, çantaları  var, küpeleri… Bi’ de vatkalı ceketleri. Vatka benim vazgeçilmezim.

Hayattaki en büyük guston/zevkin?
Grunge müzik dinlemek ve çikolata gurmeliği :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder