13 Haziran 2012 Çarşamba

Giy Çık!: Espadril

E yaz geldi malum.. Sıcaklar iyice kendini göstermeye başladı. Peki bu yaz sıcağında ayaklarımızı hem serinletecek hem de bizi kuş gibi hafif kılacak espadrillere ne dersiniz? Bu yaz için plajda, sokakta, şehirde, her yerde giyebileceğiniz espadriller için bir araştırmaya koyuldum. Size model model renk renk espadriller sunuyorum. Buyrunuz beyler bayanlar...








Beyler, bu yaz espadrillerle hem rahat hem de şık olabilirsiniz. Şıklıktan ödün vermeden aynı zamanda şık olunabileceğini Dünyaca ünlü moda markası Hermes  geçen sezon podyumda ince keten takım elbiselerle espadrilleri kombinleyerek ispatlamıştı.




Marine tarzını sevenlere! Özellikle benim favorim! Topman


D&G markasının geçen yaza ait koleksiyonundan. Hawaii desenli gömlek sevenler, bu espadrilleri kaçırmayın! 

Espadril eskilerden günümüze hala modasını koruyor. Bakınız espadril giyen tarihteki ünlü beyler...

Geçen yaz "yine yeni yeniden" aramızda olan espadriller bu yaz da farklı modelleri ile karşımızda. Mesela bu Toms marka espadriller gibi.


Bayanlara ise topuklusundan düzüne her çeşit espadril bulmak mümkün. Hem renk skalası da oldukça geniş...


Bu yazın en trend dokusu Dantel. Siz de bu trendi espadrillerde uygulamak isterseniz bu modele bir göz atın! Valentino


Topuklu Espadril. Deichmann





Bu yaz için bir espadril koleksiyonu oluşturmaya karar verdim. Çünkü çok rahatlar... Hem de akşam dışarı çıkarken ne giysem derdine son. Giy çık! Bütün yaz boyunca sanırım ayağımda espadrillerim olacak...


Anlayacağınız espadrillerle geçecek koca bir yaz... 


Ha yaz demişken yaza dair o kadar çok aktivite, o kadar çok yapmak istediğim keyif var ki... Onları da sizlerle yaz boyu paylaşacağım. Beklemede kalın! 


Dipnot: Yaz tatiline çıkmadan önce yazın neler dinleyelim neler okuyalım diyenlere nacizane öneriler kısa bir süre sonra fashionandgusto blogda!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder