27 Şubat 2013 Çarşamba

GUSTOröportaj:Derin Sarıyer

fashionandgusto olarak yeni bir bölüm eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni bölümümüz GUSTOröportaj. Gusto röportajlar, ünlü isimlerin bilinmeyen yanlarını/gustolarını/özel zevklerini, kendilerini özgür hissettikleri arka bahçelerinin kapılarını sizin için ardına kadar açıyor. Ve bu bahçelerde nelerin saklı olduğunu sizinle paylaşıyor. GUSTOröportajın ilk konuğu Derin Design art direktörü ve tasarımcı Derin Sarıyer. 
Derin Sarıyer dediğimizde aklımıza gelen fotoğraf hemen bellidir. Sade ve yalın tasarımdaki mobilyaların tasarımcısı. Fakat artık onu biraz da müziğiyle hatırlamaya başlayacağız. Çünkü Derin Sarıyer, "yan bahçem" dediği müzikte de epey başarılı. Naçizane, kendime göre bestelerimi yapıyor, şarkılarımı söylüyorum dese de, tıpkı tasarımcı kimliğinde olduğu gibi müzikte de iyi işler yapıyor. En iyisi mi gelin biz Derin Sarıyer'den dinleyelim müzik tutkusunu.



GUSTOröportaj: Derin Sarıyer by muratcan


Derin Sarıyer'in bir de Soundcloud hesabı var. Yeni yaptığı şarkılarını buradan paylaşıyor. Derin Sarıyer'i soundcloud.com/derinsariyer adresinden takibe alabilirsiniz. Bu arada, Derin Sarıyer'in çok yakında bir müzik blogu ile de karşımızda olacağının müjdesini verelim. Bu müjdeyi de verdikten sonra Derin Sarıyer'in bir şarkısıyla noktalayalım bu postu. Herkes Bir Şey Biliyor. Dinliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder