17 Mart 2013 Pazar

Gamze Saraçoğlu A/W 2013-2014

Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'dan izlenimlerle karşınızdayım. 14 Mart akşamı gerçekleşen Gamze Saraçoğlu defilesinden kısa kısa notlar ve bilgilerle başlıyoruz.
***
 Tüm fashion week boyunca defileleri fotoğrafçı Emre Ermin gözüyle izleyeceksiniz. Emre Ermin ortaya muazzam kareler çıkardı. Farklı bakış açılarını ve detayları, onun gözünden daha da net görebileceksiniz.
***
Gamze Saraçoğlu defilesinin müziğini çok beğendiğimi söylemekle başlayayım izlenimlerime. Müzik, Ekim'deki İstanbul Fashion Week'de Zeynep Tosun defilesinin müziklerini de yapan Gazali imzasını taşıyordu. Müzik koleksiyonla bütünleşmişti.
***
Gamze Saraçoğlu; ‘Solitude’ adını taşıyan 2013-2014 Sonbahar – Kış hazır giyim koleksiyonuyla insanların konuşma, temas ve diyalog olmadan varoluşunu ‘Enerji Diyaloğu’ ile kanıtladığı ikili yalnızlığa atıfta bulunuyordu.
*** 
Gamze Saraçoğlu yeni koleksiyonunda sonbahar renklerine/ doğal tonlara yer vermiş. Ara renk olarak da pembe takım ceketler ve elbiseler dikkati çekiyordu. Kapitone, deri ve kadife öne çıkan detaylardandı.





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder