15 Ekim 2012 Pazartesi

İstanbul Fashion Week Günlüğü: Fashion Week İnsanları

İstanbul Fashion Week'in 3.gününden bildiriyorum bu postda. Size biraz oranının havasını, atmosferini yaşatabilmek adına birbirinden değişik fotoğraflarla, insanlarla, röportajlarla karşınızdayım. 3.günde Özgür Masur, Tuvana Büyükçınar,adl+Cengiz Abazoğlu ve Zeynep Tosun defilelerini takip ettim.



İstanbul Fashion Week'e Karaköy enerjsi yaramış. Tam şehrin içinde,  hayatın aktığı bir yerde düzenleniyor olması daha canlı kılmış atmosferi ve heyecanı. E ne demişler tebdil-i mekanda ferahlık var.Yenilik ve mekan değişimi farklı enerjiler yaratıyor. 


Antrepo 3'de düzenlenen defilelerde front row kavgaları da eksik olmadı tabi. "Benim yerim burası kalkar mısın lütfen" ile başlayan sonu hararetli biten tartışmalar da yaşanmadı değil. E bu da işin tuzu biberi diyerek  olur burası Türkiye diyelim.

İlk postda defile öncelerine/aralarına gidelim. Defileler arasında neler olmuş neler bitmiş bir göz atalım. Karşınızda Fashion Week insanları!

Defilelere gelenler hayli özenli ve şıktı. Özellikle hanımlar ayakkabı seçimleri ile sıradışılığın/marjinalliğin sınırlarını zorluyorlardı. Bu İstanbul Fashion Week'de ayakkabılar başroldeydi.







Daha nasıl farklı olabilirimin peşinde olanlar da vardı elbette ki. Onlar olmazsa olmaz! Fashion Week'in  anlamı kalır mı hiç canım? İşte birkaç örnek!











Facehunter da oradaydı. Bol Bol fotoğraf çekti. Kimdir bu facehunter diyenlere: http://facehunter.blogspot.com/








İstanbul Fashion Week celebrity geçidine de sahne oldu. Her celebrity ne kadar fashionable olduğunu göstermek için ordaydı!İşte o celebritylerden bir kuple.








Yarın defileler ve front row fotoğraflarıyla devam. Takipte kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder