13 Ocak 2014 Pazartesi

Radar: Fikriye Vintage

Acaba İzmir'de vintage shop var mıdır? sorumla başladı herşey ve bu tip sorularla devam ederken muhabbet arası-şans eseri arkadaşım Orkun hislerime tercüman oldu. Orkun, gel seni bi yerle tanıştırayım dedi. Fikriye Vintage ile. Fikriye Vintage açılalı 4 ay olmuş ve İzmir'de gizli bir vaha. İçeride ise keşfedilmeyi bekleyen çok şey var. Ben de keşif turuna-öncelikle Fikriye Vintage'ın sahibesi/kurucusu Bağcan'la tanışmakla başladım.  Video-röportajla hem Bağcan'ı tanıyalım, hem de Fikriye Vintage'ı.





Fikriye Vintage, İzmir'de Can Yücel Sokak'ın sonunda yer alıyor. Fikriye Vintage'da  kazaktan elbiseye gömlekten küçük aksesuarlara ne ararsanız var ve çok yakın bir zamanda vintage fötr şapka koleksiyonunu  mağazada bulabileceksiniz. Işıklar açıksa- Fikriye Vintage da açık demektir. Fikriye Vintage'a bir uğrayın, Bağcan'la sohbet edin - güzel müzikler eşliğinde vintage havayı soluyun. 







Bu arada küçük bir dipnot: Fikriye Vintage'ın hemen yanındaki Tek Kelime'ye ve hemen çaprazındaki Aksak Lounge'a da uğrayın- ama özellikle perşembe akşamı jazz'ı canlı canlı dinlemek için Aksak Lounge'a.

İzmir'de böyle keyifli mekanların çoğalması dileğiyle:) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder