26 Temmuz 2013 Cuma

Summer Playlist

Oğuz Çığtekin; neşeli, eğlenceli ve esprili bir adam. Hayata hep pozitif bakan, her zaman gülen yüzüyle, içten bir dost. Oğuz eski radyoculardan aynı zamanda. Müzikle dolu geçen radyoculuk dönemi boyunca pek çok playlist çalan-bir radyocudan bu yazın playlistini ve favorilerini almazsak olmazdı. fashionandgustoblog, Oğuz'un popüler ve dans ağırlıklı playlistine göz attı.


Bu yaz playlistindeki 5 favori parçan*

Macklemore feat Ryan Lewis - Can't Hold Us
Imagine Dragons – Radioactive
Daft Punk & Pharrell Williams – Get Lucky
Justin Timberlake - Mirrors
Will.I.Am feat Justin Bieber – That Power


En unutamadığın konser/festival deneyimin hangisiydi*

Bu soruya gözlerim kapalı 3 sene önceki  Sonisphere Festival’i diyebilirim. 3 gün boyunca bu festivalde Metallica’dan Megadeth’e, Rammstein’den Manowar’a The Big Four’un canlı performansını İnönü Stadının tarihi atmosferinde yaşamak muazzamdı. Hele ki çok kafa dengi arkadaşlarınızla böyle bir festivale gittiyseniz.

Yeni keşfettiğin isimler var mı bizle paylaşabileceğin*
Mumford&Sons son keşfim. işin içine folk müzik girince ben her türlüsüne razıyım ama bu arkadaşlar çok başarılı bir şekilde kariyerlerinde ilerliyorlar. İngiltere’nin bağrından kopmuş bu grubu ve albümlerini takip etmenizi öneririm. 

Bu yaz "mutlaka dinlemeli" dediğin bir albüm var mı*
Yaz sonuna Pearl Jam’in yeni albümü çıkacak ama o kadar bekleyemem diyenler için Depeche Mode’un son albümü Delta Machine’i kesinlikle tavsiye ederim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder