4 Mayıs 2013 Cumartesi

fashionandgustoblog Öneriyor!


Eğer akşam için bir planınız-programınız yoksa size güzel bir önerim var: Orange Date. Günün geceyle randevusu Orange Date müzikseverleri gün batımının rengini duymaya çağırıyor.Gün ve gecenin renklerine ses dalgalarının karışacağı Orange Date, sadece eğlenmek ve dans etmeyi değil, dinlemek ve görmeyi isteyen önyargısız müzikseverleri de aynı gökyüzü altında bir araya getirmeyi hedefliyor. 

***
Orange Date etkinlikleri serisi Eylül 2013 sonuna dek dördü İstanbul, ikisi Bodrum ve ikisi Çeşme'de olmak üzere toplam 8 kez gerçekleşecek. Gün batımı etkinlikleri olarak planlanan Orange Date etkinliklerinde müziğe yön veren dünyaca ünlü sanatçılar güneşin batmaya başlaması ile performanslarına başlayacaklar ve tekrar güneş doğana dek peş peşe performanslar devam edecek.





Bugün saat 17:00'de Topless'da başlayacak ilk Orange Date'de gün batarken sahnede izleyeceğimiz Nicolas Jaar, üç kişilik orkestrasi ile İstanbul'da ilk kez sahne alacak. Hemen ardından Almanya Poker Flat'den veteran Steve Bug gece yarısına dek kabinde olacak. Anthony Collins, Sarp Yılmaz, Kaan Düzarat, Tufan Demir ve Arman Akıncı'nın da çalacağı etkinlik yalnızca 1000 katılımcıyla sınırlı. Haberiniz ola!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder