29 Mayıs 2013 Çarşamba

Selülit Savar Wrangler

Yaz geliyor, malum selülit mevsimi-kadınların selülitlerden kurtulma sezonu.   "Selülitleriyle yakalandı" manşetli ünlü haberlerinin "magazin bombası" olduğu yazlar çok yakın artık.  Ama siz bu durumlara düşmeyesiniz diye fashionandgusto olarak siz hanımlara hayat kurtaran bir önerimiz var. Daha doğrusu Wrangler'ın var. O da selülit karşıtı jean. Selülit karşıtı jean mi? dediğinizi duyar gibiyim. Evet evet yanlış duymadınız Wrangler kadınların korkulu rüyası selülite karşı savaş açmış ve Aloe Vera, Smooth Legs, Olive Extracts olmak üzere 3 ana modelden oluşan Denim Spa koleksiyonunu yaratmış. Bize de tanıtmak kalmış. İşte karşınızda Denim Spa modellerinin  marifetleri.

    Smooth Legs: Skintex formülü ile üretilen pürüzsüz bacaklar koleksiyonu kotun içerisine yerleştirilen yosun, kafein ve retinolün sürtünme ile ciltle buluşması sonucu selülitlerin azalmasına yardımcı oluyor. Zaman harcamadan tene uygulanan bu formül bir çok kadının kabusu olan o portakal kabuğu görüntüsü giderilmeye çalışılıyor. 

  Olive Extracts: İçerisinde yaşlanmayı geciktirici ve hücre yenileyici Oleuropein maddesini barındıran zeytin, çiçek kokuları ile birleştirilip yine mikrokapsüller halinde jeanlerin içerisine yerleştiriliyor ve temas sonucu bacaklarda hücrelerin yenilenmesine katkıda bulunuyor. 

Aloe Vera: Son yılların en dikkat çekici bitkilerinden biri olan Aloe Vera canlandırıcı ve rahatlatıcı etkisiyle biliniyor. Mikrokapsüller halinde kotun içerisine yerleştirilen bitki, temas sonucu ortaya çıkan sıcaklık ile birlikte ciltle buluşuyor ve kullanan kişiye canlılık ve rahatlık veriyor. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder