8 Mayıs 2013 Çarşamba

Tasarım Panayırı

Bahar demek panayır demek.Panayır demek tasarım ürünler demek. Tasarım nerede, fashionandgustoblog orada. 
Elbette ki fashionandgustoblog da, bu yıl rekor seviyede katılımcının bulunduğu Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Öğrenci Panayırında  en güzel kareleri yakalamak için fotoğraf makinesiyle hazırdı. Yeni insanlar-yeni markalarla tanıştı, güzel kareler yakaladı. İşte fashionandgustoblog'un gözünden Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Panayırı.



Panayırdaki ilk durak fashionandgusto'nun  sokak modası bölümünde konuk ettiği Betül Toker'in standı. Betül benim eski arkadaşlarımdan. Yaratıcılığını-tarzını-yaptığı işleri çok beğenirim. O yüzden de panayırda ilk onu ziyaret ettim. Elephant markasıyla broşlar ve takılar tasarlayan Betül, panayırın en çok ilgi gören standlarından biri.



 




 

 Elephant markasının, komşu standı We Are ise çiçeği burnunda bir marka. Hazal Balasar ve Elif Lütfiye Çakır tarafından kurulan marka henüz 4 aylık. We are markasının ürün çeşitliliği geniş. Yastıktan, beanielere cüzdandan çantaya pek çok tasarım ürün yapıyorlar. Onların tasarımlarını daha da yakından incelemek isterseniz bir de web adresleri var: theweare.info/






Panayırda gezinirken fashionandgustoblog'un dikkatini bir stand çekiyor. Yaptığı büyük ölçüdeki işlerin küçültülmüş eserlerinden  bir seçki sunan Deniz Köse'nin standı bu. Deniz ile sohbet ettiğimizde sergilediği eserlerinin Romanya Bienali'nde sergilendiğinin bilgisini paylaşıyor bizimle.




 

Panayırın bir başka dikkat çeken standı ise grafik baskılı çantaların satıldığı bu renkli stand. İç mimarlık öğrencisi Yelda Şebnem Eker, ilk kez bu panayır için tasarladığı çantalar ile  panayırın  en uğrak noktalarından biri. Sadece çantalar da değil. Yelda Şebnem, ceketler- gömlekler için tasarım yamalar da satıyor.





Panayırı kaçırdım diye üzülmeyin çünkü panayır yarın da Güzel Sanatlar Fakültesi ön bahçede olacak. Hem de yenilenen ürünler ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder