6 Mayıs 2013 Pazartesi

Yeni Yayın Dönemi

Baharın gelişi hayatta bazı kararları etkiler. Bir tazelenme/yenilenme enerjisi yaratır bahar. Baharın gelişi, fashionandgustoblog'u da yeniledi/tazeledi. Şimdi yeni yayın dönemi ile karşınızda. Neden yeni yayın dönemi peki? -Çünkü 1.yaşını geçtiğimiz Mart ayında kutlayan fashionandgustoblog, yeni yaşında daha iyi işler, taze fikirlerle karşınızda olmak istiyor. Yepyeni içeriklerle takipçilerinin karşısında olmak için heyecanlanıyor. Tıpkı ilk gün sizin karşınıza çıkmak için heyecanlandığı gibi.
"Fotoğraf bu heyecanı yansıtıyor"


fashionandgustoblog'un yeni yayın döneminde size bir çok sürprizi olacak. Benden duymuş olmayın ama fashionandgustoblog ailesine konuk yazarlar katılıyor. fashionandgustoblog ailesinin ilk üyesi, güçlü kalemi ile naif-insan hikayeleri sunan İrem Dönmez. İrem, her ay kısa öyküleriyle Foto-Öykü bölümünde olacak. 
fashionandgustoblog, ilerleyen günlerde başka sürpriz bölümlerle de karşınızda olmaya devam edecek.

***
 1 yıldır güzel dilekleriyle fashionandgustoblogun yanında olan tüm takipçilere teşekkürler! Umarım yeni yayın döneminde de fashionandgustoblog'u keyifle okur, ilham alabileceğiniz, hayatınıza ufak da olsa renk getirecek postlar-fikirler sunarız.

Şimdiden herkese keyifli okumalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder