10 Eylül 2013 Salı

Cool Kids Never Die

Sadece büyükler dünyasında moda konuşuluyor sanmayın. Küçükler liginde de moda ve trendler almış başını gitmiş durumda. Moda dünyasında-Kids koleksiyonlarında rekabet hayli yüksek. Dior, Armani, Gucci gibi pek çok lüks markanın çocuk koleksiyonlarına önem vermesi de bu yüzden. Fashionandgustoblog, fotoğraf çekimlerinden,tasarımlara hepsi birer "stil harikası" olan sonbahar-kış Kids koleksiyonlarını yakın takibe aldı. Karşınızda büyükleri bile kıskandıracak koleksiyonlardan fotoğraflar.


Zara Kids'in koleksiyon çekimleri benim en çok beğendiğim çekimlerden biri oldu. Grunge esintili, sokağın sesine kulak veren, tam da Kids koleksiyonununa yakışır bir koleksiyon olmuş. Özellikle de modellerin doğal tavırları/duruşlarıyla.


Eğlenceli ve giyilebilir bir kids koleksiyonu fikriyle ortaya çıkan Stella McCartney Kids, koleksiyonlarında rahat-basic parçalara yer veren bir marka. Özellikle "eğlenceli" tanımı üzerinde duran markanın, bu eğlenceli tarafını Stella McCartney Kids'e özel açtığı tumblr sayfasında görebilirsiniz. Tumblr sayfası "inspration board" tadında.



Dolce&Gabbana Kids, Dolce&Gabbana kadını ve erkeğinin birer minik kopyası. Tipik İtalyan esintili, Sicilya'ya göndermeler taşıyan bir koleksiyon. Koleksiyondaki modeller büyümüş de küçülmüş dedirten cinsten.



Klasik görünüşü, hipster tarz ile birleştiren Little ElevenPariskapsamlı bir koleksiyonla miniklerin modayla alakalı tüm isteklerine cevap veriyor. Büyüklerin dolabından aldığı ilhamı; Brooklyn’den Tokyo’ya kadar taşıyan marka, küçüklerin yaratıcı dünyasına daha fazla heyecan katıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder