6 Ağustos 2013 Salı

Summer Playlist

Deniz'le tanışıklığımız geçen seneki GQ Türkiye staj arkadaşlığına dayanıyor. GQ Türkiye'de o moda çekimi senin, bu moda çekimi benim koştururken bir stil güncesi bölümü de yapmıştık hatırlarsanız Deniz'le. bkz. Stil Güncesi: Deniz İrem Çek. Deniz yeni trendleri-modayı takip ediyor ama modaya da körü körüne bağlı kalmıyor. Trendlerden kendine has bir stil oluşturuyor. Stilini ve müzik seçimlerini beğendiğim ender arkadaşlarımdan biri Deniz. Keza beni bu kez de yanıltmadı ve bu yaza özel playlistini bizimle paylaştı. 


Bu yaz playlistindeki favori 5 parçan*
Is Tropical- Dancing Anymore
Passion Pit- Cry Like a Ghost
Palma Violets- We Found Love
Vampire Weekend- Step

Önümüzdeki aylarda gitmeyi planladığın festival/konser var mı*
Yarınki The XX konserinin yanı sıra, uzun yıllar süren bekleyişin ardından kavuşacağım Arctic Monkeys (ve Alex Turner!) var tabii. Konserin olacağı günü iple çekiyorum!   

En unutamadığın festival deneyimin hangisiydi*
Çok sevdiğim Beach House'u dinleyebilme fırsatına eriştiğim Rock N Coke'u unutamam. Zebra şarkısını onlarla beraber söylerken benden mutlusu yoktu.  Electrelane ve Esben&The Witch gibi leziz mi leziz grupları da keşfetmeme neden olmuştu o sene. 

Yeni keşfettiğin isimler var mı bizle paylaşabileceğin*
Allah-las'ı tavsiye ederim. 70'lerin ruhunu günümüze taşıyan nostaljik ve bir o kadar da enerjik, dinleyince insanı mutlu eden bir grup. Junip ve Ratatat da yakın zamanda keşfettiğim, tüm albümlerini zevkle dinlediğim diğer gruplardan. 

Bu yaz "mutlaka dinlemeli" dediğin bir albüm var mı*
Jon Hopkins'in Immunity albumu başarılı. Deneysel elektronik sevenler mutlaka dinlemeli. Daft Punk'ın yeni albümü de hepimizi sevindirdi ama fazlasıyla dinledik sanırım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder